Kompanija Monus je plasirala na tržište novu Slims cigaretu Story, koju ćete naći u dve varijante:

  • Story Pink
  • Story Violet

Pored prefinjenog dizajna i ukusa koji će da pokrene sva Vaša čula, iznenadiće Vas i cena od 170 din. po paklici. Spoj proverenog kvaliteta i pristupačne cene će Vam pružiti užitak na koji nećete ostati ravnodušni.

„Sve dobre stvari počinju dobrom pričom“.

 

Slogan brenda Monus u King size i 100s pakovanju, predstavlja deo kampanje za NOVI DIZAJN pakovanja koji kompanija „Monus“ predstavlja potrošačima na tržištu tokom juna i jula meseca.

Uvođenjem promene vizuelnog identiteta brenda ,ostali smo dosledni u pogledu kvaliteta cigarete. Potrošači i dalje mogu da uživaju u njenom nepromenjenom ukusu koja je sada u redizajniranom pakovanju.

Dostizanjecilja,uspeh kao i donošenje pravih izbora u svakom životnom segmentu, bili su inspirativna osnova u kreiranju simbola na novom dizajnu pakovanja.

Od sada „Monus“ putuje sa Vama!

Kompanija „Monus“ je prva kompanija na tržištu koja je svojim potrošačima pružila mogućnost kupovine cigareta u avionu. Od početka juna potrošačima će na linijama letova Air Srbija biti na raspolaganju cigarete Fast Red i Fast Blue, Monus Slim Red i Monus Slim Blue.

Svuda sa svojim potrošačima!

Više ni nebo nije granica!
Povodom 20 godina postojanja kompanije Monus“ , pripremili smo iznenađenje za naše dame-Redizajnirano   pakovanje  linije Monus slima ,uvodeći ih u svet NOVE  dimenzije potpunog zadovoljstva sa prepoznatljivim kvalitetom cigarete.

Vaša želja  -  Naša inspiracija !
Na tržište stiže novi Monus slim -Chic

U težnji da damama pružimo samo najbolje,u okviru postojeće Monus slim linije,
plasiramo na tržište slim –Chic  koji će Vam  pružiti  sasvim novo iskustvo i zadovoljstvo.

Monus Chic je cigareta stvorena za pravi užitak u prijatnoj aromi,blagog,prefinjenog  ukusa i jedinstvenog prepoznatljivog dizajna Monusa.

Nova cigareta deo je najuspešnije porodice slima na tržištu Srbije.

Za sve dame sa stilom Monus Chic je pravi izbor!

Monus konstantno radi na usavršavanju postojećih proizvoda i razvoju novih brendova kako bi ispunili sva očekivanja.

Tako smo posle napornog rada naših tehnologa, kao odgovor na sve veću potražnju pripremili  2 vrste duvana za motanje Zlatnik i Pick&Roll, koje bi trebalo da se pojave na tržištu u prvoj polovini maja.

Zlatnik je napravljen od kvalitetnih duvana u pakovanju od 40 g po ceni od 190 din. u specijalnoj kesici koja čuva svežinu duvana.

Pick&Roll se javlja u pakovanju od 40 g po ceni od 220 din. Posebna topla nota potiče od Kentucky duvana koji se tretira sa posebnom pažnjom i čiji se listovi suše na otvorenoj vatri i izlažu dimu koji mu daje specifičan ukus. Kako bi se sačuvala jedinstvena aroma, Pick&Roll smo upakovali u posebnu kesicu koja čuva svežinu i miris duvana

Duvanska Industrija Monus vam predstavlja Nero u novom izdanju po  neverovatnoj ceni od 135 din.
Nero je sada u tvrdom pakovanju, modernog dizajna, unapređene recepture i ukusa kako bi na što bolji način zadovoljio potrebe savremenog potrošača.
Javlja se u dve osnovne varijante:
  • Nero red
  • Nero blue